Työvaatteet ravintola-alalle

 Työvaatteet ravintola-alalle

“Tyytyväinen kokki ei sekoita suolaa ja sokeria”

Kysy keneltä tahansa kokilta tai tarjoilijalta, mitä ominaisuutta he arvostavat työvaatteissa eniten, vastaus on aina sama: hengittävyys.

Keittiössä pannujen ja patojen ääressä työskenteleminen on kuumaa puuhaa, joten työvaatteiden täytyy olla samaan aikaan kestävät ja mutta hengittävät. 

Kun hiki ei jää puseroon, voi keskittyä olennaiseen eli maistuvien ruoka-annosten loihtimiseen. 

Myös joustavuus ja istuvuus ovat erittäin tärkeitä ominaisuuksia, jotka täytyy löytyä ravintolatyövaatteiden ominaisuuksista. Tarjoilijoiden työvaatteiden täytyy olla näiden ominaisuuksien lisäksi myös tyylikkäät, sillä usein ravintolan asiakas kiinnittää ensimmäiseksi huomiota siihen, kuinka siististi tarjoilijat ovat pukeutuneet.

Katso myös työvaatteet puhtaanapito-, kuljetus– ja teollisuusaloille.

    JÄTÄ YHTEYSTIETOSI - OTAMME YHTEYTTÄ!

    Mies- ja naiskokki