Teollisuustuotteet

Golden Methods Oy on kotimainen työkalujen erikoisliike. Kattavasta työkaluvalikoimastamme löydät edulliset työkalut joka lähtöön! Olitpa sitten alan ammattilainen tai kotinikkari, löydät varmasti laadukkaat ratkaisut pieneen pintaremontointiin tai vähän suurempiinkin projekteihin.

Tarjolla on niin edullisia vaihtoehtoja harrastelijoille kuin järeämpiä ratkaisuja vaativillekin ammattilaisille. Laadukkailla, kestävillä ja asiaankuuluvilla työkaluilla rakentamis- ja remontointiprojektisi sujuvat paljon mallikkaammin ja miellyttävämmin. Työkalujen valintaan kannattaa panostaa, sillä parhaimmillaan ne ovat elämäsi pituinen sijoitus. Säästät selvästi aikaa, rahaa ja hermojasi, kun työkalupakkisi on aina ajan tasalla!

Golden Methods Oy edustaa maailmanluokan merkkejä mm. CRC, DEWALT, AMPRO, DORMER, WIHA jne

Golden Methods Oy on kotimainen työkalujen erikoisliike. Kattavasta työkaluvalikoimastamme löydät edulliset työkalut joka lähtöön!

Mainoskynät, mainostekstiilit, mainosastiat, toimistotarvikkeet, messutuotteet, jako-tavarat, koti & keittiö, elekroniikka, urheilu, retkeily, matkailu, hyvinvointi, golf…

Myymme ja maahantuomme laadukkaita ja maailmanlaajuisesti tunnettuja työvaatemerkkejä. Oikeanlaiset työvaatteet edesauttavat työhyvinvointia ja turvallista työskentelyä vaativissakin olosuhteissa.

Golden Methods Oy Ltd
Posti: PL 68, 28101 PORI
Käynti: Vanhakoivistontie 14, 28360 PORI

Ota yhteyttä tai sovi tapaaminen!
040 504 6290
myynti@goldenmethods.fi