Liikelahjat ja fanituotteet

Golden Methods yksilöi tuotteesi vastaamaan yrityksesi kokonaiskuvaa. Loppuun asti harkitut tuotteet sävytettynä yrityksesi tunnusvärein viestivät laadusta ja asiantuntemuksesta. Oma suunnittelupalvelumme mahdollistaa yksityiskohtaisetkin linjaukset.

Voimme vaivattomasti yksilöidä esim. kassit, reput ja sateenvarjot tai suunnitella kokonaan oman kuosin solmioon tai huiviin. Lippalakit, hatut, pinssit ja solmioneulat kuuluvat luonnollisesti omaan design-valikoimaamme.

Anna yrityksesi tunnusvärien näkyä mainos ja pr-tuotteissa – kysy Golden Methodsin asiantuntijapalvelua!

—-

Golden Methods mahdollistaa erilaisten seurojen ja joukkueiden yksilölliset, erottuvat ja laadukkaat fanituotteet pienistä pinsseistä aina suurempiin asukokonaisuuksiin.

Golden Methods Oy on kotimainen työkalujen erikoisliike. Kattavasta työkaluvalikoimastamme löydät edulliset työkalut joka lähtöön!

Mainoskynät, mainostekstiilit, mainosastiat, toimistotarvikkeet, messutuotteet, jako-tavarat, koti & keittiö, elekroniikka, urheilu, retkeily, matkailu, hyvinvointi, golf…

Myymme ja maahantuomme laadukkaita ja maailmanlaajuisesti tunnettuja työvaatemerkkejä. Oikeanlaiset työvaatteet edesauttavat työhyvinvointia ja turvallista työskentelyä vaativissakin olosuhteissa.

Golden Methods Oy Ltd
Posti: PL 68, 28101 PORI
Käynti: Vanhakoivistontie 14, 28360 PORI

Ota yhteyttä tai sovi tapaaminen!
040 504 6290
myynti@goldenmethods.fi